QUARTIER III NOG WONINGEN TE KOOP

Naar aanbod

 

Superruim, dubbelduurzaam en fonkelnieuw

Groots wonen is nu zóóó dichtbij. Quatrebras Park, de mooiste buurt van Badhoevedorp. Ideaal gelegen op een steenworp van Amsterdam en in een groene omgeving. We geven je 5 steengoede redenen om dat gevoel om te zetten in actie. Want groots wonen is nu heel dichtbij!
 

5 steengoede redenen om voor Quatrebras, Badhoevedorp te kiezen

Quatrebras Badhoevedorp - Groots wonen is nu heel dichtbij!

Het is goed wonen in Badhoevedorp én het wordt nog veel beter. Met de omlegging van de A9 ontstaan er veel kansen om een mooier en schoner Badhoevedorp te ontwikkelen nu de rust is wedergekeerd in het van oudsher groene dorp. Badhoevedorp kan zijn oorspronkelijke charme weer tonen. De bereikbaarheid, het groen en de uitgebreide (sport)voorzieningen maken het dorp tot een ideale plek voor gezinnen en iedereen die van buiten houdt, maar toch dichtbij Amsterdam wil wonen.

Quatrebras  is prachtig dorps wonen in een omgeving van ronde singels en wijkjes vol groen en water nabij het centrum. Hier is het heerlijk ruim en kindvriendelijk wonen, op luttele minuten van het Amsterdamse Bos. Ook andere diverse voorzieningen in Amsterdam liggen op fietsafstand van Quatrebras Badhoevedorp. Denk bijvoorbeeld aan theater Carré, de Pijp voor diverse boetiekjes en gezellige restaurantjes en het Vondelpark.

In de gebiedsontwikkeling Quatrebras Badhoevedorp wordt een multifunctioneel gebied ontwikkeld met ruim 1.200 woningen verdeeld over 3 deelgebieden; Quatrebras Park, Quatrebras Dorp en Quatrebras Centrum. Er is ruimte voor maatschappelijke voorzieningen, openbaar groen en een nieuw centrumgebied. Zo woon je straks nog fijner in Badhoevedorp!

x
Klik voor extra informatie over Quatrebras Park Klik voor extra informatie over Quatrebras Centrum Klik voor extra informatie over Quatrebras Dorp

Woningoverzicht

Nieuws & blogs

Naar nieuws & blogs Naar nieuws & blogs

Locatie

Naar de locatie
Naar de locatie

Veelgestelde vragen

Naar Veelgestelde Vragen

Hoe kunnen wij helpen?

    Ik heb nog een woning te verkopen, zijn er voor mij mogelijkheden om dubbele lasten te voorkomen?

    Wat is bouwrente?

    Wanneer start ik met betalen?

    Wanneer moet ik mijn hypotheek rond hebben?

Naar Veelgestelde Vragen