22 oktober 2019
Geplaatst door TeamQuatrebras

Horeca ondernemer Hartger Pen (La Cantina) is met zijn zoon Ruben Pen de uitdaging aangegaan om midden in Badhoevedorp een echt strandpaviljoen te openen.

Hartger Pen is een echte horecaondernemer in hart en nieren. De liefde voor horeca heeft hij ook doorgegeven aan zijn zoon, Ruben Pen. Hij is het afgestudeerd aan de Hotelschool in Den Haag en gaat met zijn vader de uitdaging aan om een Strandpaviljoen te openen. 'Toen mijn ouders gevraagd werden om Q Beach te openen, was iedereen eigenlijk meteen enthousiast. Ik was net op rondreis, maar heb mij daar helemaal laten inspireren voor de look & feel van Q Beach. Zo kwam ik terug met 3 hangmatten! In Q Beach focussen we ons straks op shared dining met verschillende kleinere, meditteriaanse gerechten. ' Vertelt Ruben enthousiast.

Het enthousiasme heeft hij niet van een vreemde, want ook zijn vader Hartger zag de uitdaging meteen zitten 'Wij doen al jaren de horeca en catering bij de tennisbaan. Hierdoor kennen we eigenlijk heel het dorp! Ontzettend leuk ook dat iedereen zo enthousiast is. De grote aanvragen en reserveringen stromen binnen!'

Q Beach is van dinsdag t/m zondag geopend. Meer informatie vind je op hun Facebookpagina of via de website.