13 oktober 2020
Geplaatst door TeamQuatrebras

Een van de eerste sponsoren van de pumptraQ is Q Beach. Wij spraken Isabella Pen over haar betrokkenheid bij de pumptraQ voor Badhoevedorp.

‘Ik heb zelf jarenlang in Badhoevedorp gewoond en heb bijvoorbeeld negen jaar bij de Tennisvereniging Badhoevedorp (TVB) en Q Beach gewerkt. Momenteel ben ik bezig met afstuderen aan de Hoge Hotelschool. Ik vind het leuk om diverse evenementen te organiseren. Juist nu, in deze rare tijden, vind ik het een uitdaging om onze gasten een leuke middag/avond te bieden, zoals een Italiaanse avond met livemuziek.’ 

Een voorbeeld voor andere projecten

Isabella is aanspreekpunt voor de pumptraQ. ‘Dit houdt in dat ik de contacten met de basisscholen en de supermarkten onderhoud die ook bij het project betrokken zijn. Verder ben ik opzoek naar sponsoren die het project willen steunen. Hopelijk kunnen wij met elkaar een succesvol project neerzetten, dat in de toekomst een voorbeeld is voor andere projecten.’

‘Vanuit Q-Beach stoppen wij veel tijd in het organiseren van activiteiten die gerelateerd zijn aan PumptraQ. Veder delen wij ook onze kennis en contacten en hopen wij op deze manier de juiste mensen bij elkaar te brengen. Dit alles om een mooi project neer te zetten! 

Wil jij net als Q Beach een bijdrage leveren met jouw bedrijf? Dat kan! Er zijn verschillende mogelijkheden om een sponsorbijdrage te leveren. Dit varieert van een artikel op onze website, tot het sponsoren van een gedeelte van de pumptraQ. Benieuwd naar de mogelijkheden? Download hier het sponsorpakket of stuur een e-mail naar info@quatrebrasbadhoevedorp.nl voor meer informatie. 

Een fijne ontmoetingsplek

‘Ons doel met Q Beach is om een plek te creëren waar mensen graag samen komen. Het moet een plek worden waar mooie en gezellige momenten met elkaar beleefd worden. Kortom, wij houden van gezelligheid en zijn verheugd om te zien dat Q Beach een plek is waar zowel jong als oud zich welkom voelt. Q Beach is opgezet met behulp van verschillende gerecyclede materialen, wat ikzelf erg bijzonder vind.’ vertelt Isabella.

‘Eigenlijk is de PumptraQ precies hetzelfde; een fijne ontmoetingsplek voor de jeugd, bestaande uit gerecyclede materialen. Aan dit PumptraQ traject zit een educatieprogramma verbonden voor de basisschoolleerlingen van Badhoevedorp. Het is dus een project dat de jeugd stimuleert om meer te bewegen en tegelijkertijd meer bewustwording creëert voor een duurzamere samenleving. Iedereen wordt zich ook steeds bewuster om duurzamer te gaan leven. Ik vind het persoonlijk ook erg tof om te zien wat je allemaal wel niet kan maken van gerecyclede plastic flessen! Hopelijk wordt deze PumptraQ een voorbeeld voor meer van dit soort initiatieven. Daarom twijfelde ik geen moment toen ik werd gevraagd als aanspreekpunt van de pumptraQ!’

Wil jij ook meesparen voor een pumptraQ in Badhoevedorp? Breng dan een bezoekje aan onze donatiepagina. Zo zie je de tussenstand van de inzameling en kun je direct een bijdrage leveren!