10 september 2021
Geplaatst door TeamQuatrebras

Tussen alle bedrijven door vindt de goedlachse Britte Vaerewijck gelukkig even tijd om ons bij te praten over het veelbelovende restaurant & winebar in het centrum van Badhoevedorp dat zij alweer een jaar runt. Deze maand stellen ze bovendien een dinerbon ter beschikking voor de Pubquiz-winnaar

De zaak staat vol bloemen vanwege hun 1-jarig bestaan en daar is Britte zichtbaar trots op. Want ondanks de start in corona-tijd is ze meer dan tevreden over hoe het Nobèl-concept tot nu toe in Badhoevedorp wordt ontvangen. Met chef-kok Youri Roos werkt ze dan ook continue aan optimalisatie van de menukaart. 

Herkenbare gerechten met net die andere twist
Al snel werd duidelijk dat de vraag naar herkenbare gerechten zoals carpaccio, steak tartare of een clubsandwich hoog is. ‘Aan ons de uitdaging om die gerechten toch net even anders te presenteren.’ Want dat is waar Nobèl voor staat; kwaliteit en een optimale gastvrijheid. Zo kreeg hun steak tartare een andere twist en serveren ze hun sandwich met gerookte zalm en savora mayonaise. Maar ook op de toenemende vraag naar vegetarische gerechten spelen ze goed in. 

Chef’s Menu met wijnarrangement
Wil je echt even uitpakken dan is het Chef’s Menu met bijpassend wijnarrangement een geweldige keuze. In vier-, vijf- of maar liefst zes gangen verrast chef-kok Youri en zijn team je met dagverse seizoensproducten. De bijpassende wijnen komen uit eigen wijnkelder, een ware eyecatcher die Britte je tijdens zo’n avond graag laat zien.  Dat is wat je noemt nou echt een avondje uit. 

Van cocktails op het terras door naar het kerstmenu
‘De Espresso Martini was deze zomer echt populair’ vervolgt Britte haar verhaal. Samen met de beroemde bitterballen van Holtkamp bleek dit een van de favoriete borrelkeuzes. En dat biedt weer perspectief voor de vrijmibo’s. Ook zijn er plannen voor zondagmiddagen met jazzmuziek en brainstormen we nu al over het kerstmenu. 

Nieuwe collega’s 
Met zoveel mooie plannen is een enthousiast team natuurlijk essentieel. Ook voor Britte is dit momenteel een puzzel en zijn ze druk op zoek naar nieuwe collega’s. Zeg nou zelf, wie wil er na dit verhaal nou niet werken bij zo’n ambitieuze club? Zeker volgen op Instagram óf gewoon even langsgaan. 

Pubquiz dinerbon t.w.v. € 50,-
Na het lezen van dit artikel klik je natuurlijk gelijk door naar de pubquiz want over het antwoord op een van de vragen hoef je niet meer na te denken. Een extra stimulans om kans te maken op die dinerbon t.w.v. € 50,- die Britte en haar Nobèl-team graag ter beschikking stelt. Gauw even meedoen en wie weet schuif jij binnenkort aan in dit veelbelovende restaurant.

https://restaurantnobel.com/