20 september 2021
Geplaatst door TeamQuatrebras

Een en al lof is Sylvia Wagenaar over de manier waarop haar woonwensen tot leven komen tijdens de aankoop van haar woning in Quatrebras. Als eigenaresse van schoonheidssalon Wagenaar verdiept zij zich ook altijd in de wensen van haar klanten. Extra fijn dus om dit terug te zien tijdens de aankoop van hun nieuwe woning in Quatrebras.

Van dertiger-jaren-woning naar huis-van-de-toekomst
Waar anderen misschien niet zo snel meer aan verhuizen beginnen, waagt Sylvia juist graag de sprong naar het mooie Quatrebras. Het dorpse karakter van Badhoevedorp samen met het dynamische stadsgevoel is voor mij de ideale woon-/ werkcombinatie. ‘Duurzaamheid vind ik ook belangrijk’ zegt Sylvia overtuigend. ‘Dat we straks zonnepanelen krijgen en van het gas af gaan maakt ons nieuwe huis echt toekomstbestendig.’

Kwaliteit, klasse, persoonlijke aandacht en goede service
Dat zijn de pijlers waar Sylvia haar schoonheidssalon op heeft gebouwd en die ze nu ook terugziet in de aankoop van haar woning in Quatrebras. Dankzij de 3-D visualisatie van Homestudios krijg je een goed beeld van elk detail in iedere kamer en wordt er serieus meegedacht over alle woonwensen. ‘En dat voelt gewoon heel erg goed’, aldus Sylvia.

Meet & Treat
Vaste klanten uit Amsterdam en Badhoevedorp weten Sylvia natuurlijk al jaren te vinden maar ook nieuwe bewoners van Quatrebras komen graag langs voor een ontspannende behandeling. Speciaal voor die nieuwe bewoners heeft Sylvia een Meet & Treat-behandeling om kennis te maken met haar salon.

‘Hoe meer in beweging hoe meer in m’n element’
Op onze vraag hoe ze zelf eigenlijk het liefst ontspant, antwoordt Sylvia lachend dat haar werk eigenlijk helemaal niet als werk voelt maar dat er wel twee keer in de week wordt hardgelopen in het naastgelegen Amsterdamse Bos en dat haar kinderen en kleinkinderen ook voor de nodige ontspanning zorgen.

Binnenkort hoopt Sylvia weer een nieuwe opleiding af te ronden. ‘Nieuwe dingen blijven leren over mijn vak vind ik fijn én belangrijk.’ ‘En als onze klanten hier met een glimlach de deur uit gaan geeft mij dat enorm veel energie.’ We geloven Sylvia gelijk en weten zeker dat iemand met zoveel enthousiasme zich in Quatrebras straks helemaal thuis voelt.

Geïnteresseerd in wonen in Quatrebras?
Wil je jouw woonwensen ook tot leven laten komen in Quatrebras? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte wanneer een nieuwe fase in verkoop gaat.

 

https://schoonheidssalonwagenaar.nl/