17 juli 2019
Geplaatst door TeamQuatrebras

Op zaterdag 24 augustus is het Freeway Festival. Dit festival is midden in Badhoevedorp, op de plek waar de voormalige A9 Badhoevedorp in tweeën splitste. Het Freeway Festival bestaat uit een jaarmarkt én foodfestival met streetfood, diverse (muziek)optredens, knutselactiviteiten, een loterij en nog veel meer. Genoeg te beleven voor jong en oud!

Jaarmarkt, Frozen show, foodfestival én zweefmolen
Op de jaarmarkt van het Freeway Festival vind je van 10.00 tot 18.00 uur ruim vijftig kramen met een divers aanbod. Zo vind je hier de mooiste cadeaus, leuke streekproducten en nog veel meer. Aansluitend aan de markt is er een foodfestival met diverse foodtrucks met de heerlijkste gerechten, live optredens en een uitgebreide kinderhoek.

Het Freeway Festival wordt om 10.00 uur ’s ochtends geopend met een echte Frozen show. Hier maken jouw kinderen kennis met Elsa, Anna én Olaf. Ook vinden er die ochtend op het podium optredens plaats van de plaatselijke dans- en muziekschool en zijn er semi akoestische optredens van regionale artiesten. Om 17.30 uur is het tijd voor hét hoofdoptreden van de dag! Wie de bekende A-artiest is die komt optreden houden we nog even geheim… Je geniet tot 21.00 uur van de heerlijkste streetfood gerechten, live optredens en kids kunnen heerlijk spelen, knutselen, schminken en zweven in de zweefmolen. 

Kijk voor meer informatie over het Freeway Festival op www.badhoevedorpviert.nl