20 januari 2022
Geplaatst door TeamQuatrebras

De bouw van Medisch Centrum ‘De Badhoeve’ - een naam die veel betekent voor Badhoevedorp – is officieel van start. Wethouder Mariëtte Sedee van Ruimtelijke Ordening onthulde samen met André van Es, voorzitter bestuur Medisch Centrum en huisarts het bouwbord als eerste stap naar de herontwikkeling van het dorpscentrum.

Het huidige Rabobank-gebouw maakt hiermee plaats voor een splinternieuw Medisch Centrum met verschillende functies onder één dak.

Eind van het jaar hoopt huisarts André van Es met zijn team te verhuizen naar deze nieuwe plek die volop ruimte biedt voor eerstelijnszorg aan inwoners van Badhoevedorp. Wethouder Mariëtte Sedee laat tot slot weten dat het ontwerp van het Medisch Centrum mooi past bij de beeldkwaliteit die zij als gemeente voor ogen hebben voor het nieuwe dorpscentrum.

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van het nieuwe Medisch Centrum en de herontwikkeling van het dorpscentrum? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.