25 januari 2022
Geplaatst door TeamQuatrebras

In Quatrebras Park volgt na Quartier I en II nu ook Quartier III

In totaal zullen hier 163 woningen gebouwd gaan worden. Fase 1 bestaat uit 65 woningen en fase 2 uit 98 woningen. In beide fases komen vrijstaande, twee-onder-één-kap- en rijwoningen.
Er wordt hard gewerkt aan de tekentafel en de eerste schetsimpressie voor fase 1 zijn al terug te vinden op de website. Deze woningen, gelegen rondom de groene Brink, worden voorzien van een witte verflaaf. Dit noemt men keimen. Wanneer de eerste tekeningen gereed zijn zullen we vooruitlopend op de start verkoop (prognose einde voorjaar 2022) beginnen met de presale. Dan krijg je al vast inzicht in de grootte en de indeling van de woningen.

Heb je je nog niet ingeschreven en blijf je wel graag op de hoogte van de ontwikkelingen van Quartier III, schrijf je dan nu in. Zodra de datum van de start presale bekend is zullen we je hierover informeren.

Ja ik hoor graag wanneer de presale van fase 1, Quartier III start!