17 februari 2022
Geplaatst door TeamQuatrebras

Na het succes van vorig jaar organiseert Rotary Club Amsterdam-Halfweg op zaterdag 2 juli a.s. de legendarische NoWay Ride 2022. Een autorally voor het goede doel en dé ideale manier voor (nieuwe) bewoners om vanuit Badhoevedorp eens dwars door Nederland te toeren. De route voor dit jaar wordt momenteel verkend en locaties en sponsoren opnieuw benaderd.

Ook dit jaar verschijnen er ongetwijfeld weer tal van prachtige klassiekers, sportwagens, cabriolets en elektrische auto’s aan de start. Alleen dat al is geweldig om naar te kijken. Voorbereidingen van deze sponsorrally zijn in volle gang waarbij geld wordt opgehaald voor lokale goede doelen. Zo ontvingen de scouts van de Leeghwatergroep en het Stoomgemaal van Halfweg vorig jaar elk een sponsorcheque van € 2.000,-. Geld dat o.a. besteed wordt aan het nieuwe clubhuis van Scouting Badhoevedorp.

Ben jij de gelukkige bezitter van een klassieker, cabrio, sportieve GT of elektrische auto? Doe dan zeker mee aan deze unieke sponsorrally op 2 juli a.s. Onderweg is volop tijd voor ontspanning met een hapje en een drankje, want gezelligheid staat voorop tijdens de NoWay Ride 2022.

Reden genoeg om nu alvast te informeren naar de mogelijkheden of je gelijk in te schrijven door een mail te sturen naar: nowayriderally@gmail.com want het aantal deelnemers is beperkt.

Enthousiast over wonen in Badhoevedorp? 
Meld je aan voor de nieuwsbrief van Quatrebras, dan houden we je op de hoogte van toekomstig woningaanbod.