22 februari 2022
Geplaatst door TeamQuatrebras

Quartier III, bestaande uit 163 woningen, verdeeld over 2 fases, begint steeds meer vorm te krijgen. Voor fase 1, De Brink, is de presale gestart!
 

Een mooi aanbod van 65 rij-, twee onder één kap- en vrijstaande woningen. Wanneer je ingeschreven bent via de website ontvang je een nieuwsbrief waarin je als eerste op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen. Alle informatie rondom deze presale staat inmiddels online. Vanaf nu kun je je inschrijven voor de presale en je voorkeur voor een type woning aangeven.

De sfeerplattegronden geven een goede indruk van de verschillende woningen. Per woningtype staan de vanaf prijzen duidelijk vermeld. Zo kun je je alvast goed voorbereiden op de start verkoop welke gepland staat later dit voorjaar. Bijvoorbeeld door met een financieel adviseur alvast te kijken naar jouw financiële mogelijkheden of alvast na te denken of je de woning zou willen uitbouwen!

Schrijf je hier vandaag nog in! Want wonen in Quatrebras Park is groots wonen in een groene, parkachtige omgeving. Met goede scholen, een kinderboerderij en volop sportvoorzieningen op loopafstand.