11 april 2022
Geplaatst door TeamQuatrebras

Er wordt hard gewerkt aan de plannen voor een nieuw centrum en het Lint in Badhoevedorp. Tijdens eerdere online bijeenkomsten werden bewoners geïnformeerd en kreeg iedereen de mogelijkheid vragen te stellen of hun visie te delen. Dat daar dankbaar gebruik van werd gemaakt, bleek wel uit de vele reacties.

Op de website van gemeente Haarlemmermeer staat een handig overzicht met alle wensen, vragen en antwoorden rondom de ontwikkeling van het nieuwe centrum, het Lint en zijn groene kralen. Groene Kralen zijn plekken met veel groen waar ruimte is elkaar te ontmoeten, te sporten en te spelen. Denk aan een free run parcours en een natuurlijke, groene speelplek voor kinderen. De nieuwste ontwerpen hiervoor worden binnenkort gepresenteerd tijdens een inloopbijeenkomst in het Dorpshuis.

Heb je de online bijeenkomsten gemist of ben je benieuwd naar alle vragen en wensen die werden gedeeld? Kijk hieronder de bijeenkomsten terug inclusief alle gestelde vragen en antwoorden. 

Online bijeenkomst Groene Kralen centrum: https://bit.ly/3oul7fM
Online bijeenkomst beeldkwaliteitsplan centrum Midden: https://bit.ly/3ujYI8C

 

Enthousiast?
Ook enthousiast geworden over wonen in Badhoevedorp? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Quatrebras, dan houden we je op de hoogte van toekomstig woningaanbod.