19 april 2022
Geplaatst door TeamQuatrebras

Op woensdag 20 april a.s. organiseert de gemeente Haarlemmermeer een inloopbijeenkomst over de twee Groene Kralen in Badhoevedorp centrum. De ontwerpen met speeltoestellen en het Free Run Parcours zijn bijna klaar. Tijdens de inloopbijeenkomst op 20 april a.s. hoort de gemeente graag wat iedereen hiervan vindt. Misschien hebben jullie deze avond nog wel tips hoe zij bijvoorbeeld het Free Run Parcours nóg leuker kunnen maken.
 

Aan de Oost- en Westzijde van wandel- en fietsroute Het Lint vormen twee grote groene gebieden de zogenaamde Groene Kralen De Groene Kraal Centrum West bevindt zich op de hoek van de Kamerlingh Onneslaan en de gebouwen van de Zuiderbogen aan de Franklinstraat. Hier is ruimte voor een ‘Urban speelplek’ of beweegtoestellen voor kinderen van 12 jaar en ouder. De meeste stemmen gingen naar een ‘Free Run Parcours’. De Groene Kraal Centrum Oost ligt op de hoek van de Pa Verkuijllaan met de Arendstraat en hier is ruimte voor een speelplek voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 6 jaar. Op beide plekken waar de natuur en water duidelijk de boventoon voeren, is straks volop ruimte voor jong en oud om elkaar te ontmoeten, te sporten én te spelen.

Inloopbijeenkomst Groene Kralen Badhoevedorp Centrum 
Iedereen is deze avond welkom om de veelbelovende Groene Kralen-ontwerpen voor de speeltoestellen en het Free Run Parcours te bekijken en je mening met de gemeente te delen. 

Datum        : woensdag 20 april 2022
Tijd             : 19:00 – 20:30 uur
Plaats        : Dorpshuis Badhoevedorp, Snelliuslaan 35, Badhoevedorp
                    (op de eerste verdieping, t.o. de bibliotheek)
Meer info    : https://bit.ly/3LHDhE6

Enthousiast? 
Ook enthousiast geworden over Badhoevedorp en wil je hier graag wonen? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Quatrebras, dan houden we je op de hoogte van toekomstige ontwikkelingen.