17 mei 2022
Geplaatst door TeamQuatrebras

Met al je vragen rondom de start verkoop van Quatrebras Park Quartier III kun je deze week terecht in het informatiecentrum. De makelaars zijn tijdens deze extra openingstijden aanwezig om je alles uit te leggen over de inschrijfprocedure en financiering. Ook de maquette van gebiedsontwikkeling Quatrebras Badhoevedorp kun je hier bekijken.
 

De verkoop van 65 woningen in Quatrebras Park Quartier III – fase 1 is van start gegaan. Deze eerste fase – de Brink – bestaat uit rijwoningen, twee-onder-één kap woningen en vrijstaande woningen. Naast informatie op de aanbodpagina van onze website is het informatiecentrum deze week extra geopend. Met al je vragen kun je hier tijdens de volgende dagen terecht.

Extra openingstijden informatiecentrum:

Dinsdag 17 mei van 15:00 – 17:00 uur
Woensdag 18 mei van 15:00 -17:00 uur
Vrijdag 20 mei van 15:00 – 17:00 uur

Je vindt het informatiecentrum aan de Sloterweg 151, middenin Badhoevedorp en direct boven Bar Restaurant Q-Beach

Meet & Greet Event - donderdag 19 mei a.s. vanaf 16:00 uur
Tijdens dit event is het verkoopteam aanwezig om al jouw vragen rondom de start verkoop van Quatrebras Park Quartier III – fase 1 te beantwoorden. Je bent tussen 16:00 – 18:30 uur van harte welkom in Bar Restaurant Q-Beach aan de Sloterweg 149 in Badhoevedorp. Meld je hier uiterlijk woensdag 18 mei a.s. voor aan.

Alle informatie rondom de woningen vind je online. Tijdens de Meet & Greet is dus geen nieuwe informatie beschikbaar maar kun je wel je vragen stellen aan het verkoopteam. Je bent van harte welkom!

Enthousiast? 
Enthousiast geworden over wonen in Badhoevedorp? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Quatrebras, dan houden we je als eerste op de hoogte van toekomstig woningaanbod.