17 mei 2022
Geplaatst door TeamQuatrebras

Vanaf nu kun je je inschrijven voor je toekomstige woning in Quatrebras Park Quartier III. Deze eerste fase omvat 65 woningen bestaande uit rijwoningen, twee-onder-één kap woningen en vrijstaande woningen. Hieronder leggen we uit hoe de inschrijfprocedure werkt. 
 

Inschrijfproces Quatrebras Park Quartier III
Wil je je na het bekijken van het complete aanbod en de verkoopbrochure inschrijven voor één of meerdere woningen? Doorloop dan de volgende stappen.

Stap 1: Heb je je nog niet aangemeld als geïnteresseerde, doe dat dan hier als eerste

Stap 2: Vraag vervolgens hier je persoonlijke link aan om in te loggen op je Quatrebras Quartier III fase 1 account.

Stap 3: Je ontvangt een e-mail met persoonlijke link. Klik op de link en je komt in je persoonlijke account.

Let op: houd vooraf de volgende gegevens bij de hand:
- Bruto jaarinkomen van jou en je partner (wanneer je de woning op beider namen wilt kopen)
- Gegevens over je/jullie financiële situatie (zoals spaargeld, giften, overwaarde) en verplichtingen
  zoals studieschuld, partneralimentatie, leningen etc.)
- Per huishouden is slechts één inschrijving mogelijk en kun je ook  maar één woning kopen.
  Op het formulier kun je wel meerdere bouwnummers als voorkeur aangeven.
  Inschrijving is persoonlijk en niet overdraagbaar.

Stap 4: Klik op ‘Online inschrijven Quartier III fase 1’

Stap 5: Vul alle gegevens in en verzend het formulier.


Sluiting inschrijfperiode
Maandag 23 mei om 09:00 uur sluit de inschrijfperiode. Je inschrijving moet voor deze datum/tijd digitaal bij ons binnen zijn. Te laat ontvangen inschrijvingen komen automatisch op de reservelijst. Toewijzing gaat niet op volgorde van binnenkomst, dus neem de tijd om je goed te oriënteren.

Toewijzing woningen
Als een woning aan je wordt toegewezen ontvang je hierover uiterlijk dinsdag 24 mei een e-mail met verzoek tot toezending van financiële informatie aan de Kredieter, de financieel adviseur waarna een afspraak volgt voor een financiële check op 24, 25 of 26 mei a.s. Na een positieve financiële check volgt een verkoopgesprek met de makelaar. Heb je geen woning toegewezen gekregen dan volgt uiterlijk maandag 30 mei een bericht en kom je automatisch op de reservelijst.

Heb je vragen? Kom 19 mei naar het Meet & Greet Event
Op donderdag 19 mei van 16:00-18:30 uur staat het verkoopteam in Bar Restaurant Q-Beach (Sloterweg 149) voor je klaar om al je vragen rondom deze start verkoop te beantwoorden. Meld je hier uiterlijk woensdag 18 mei voor aan.

Lukt langskomen tijdens de Meet & Greet niet? Dan is het informatiecentrum (Sloterweg 151, direct boven Q-Beach) deze week ook extra geopend. Op dinsdag, woensdag én vrijdag van 15:00-17:00 uur kun je hier terecht met al je vragen aan onze makelaars. Je bent van harte welkom!