20 mei 2022
Geplaatst door TeamQuatrebras

Dit betekent dat je je dit weekend nog kunt inschrijven voor een van de schitterende rijwoningen, twee-onder-een kap woningen of vrijstaande woningen in de groene, parkachtige omgeving van Quatrebras Badhoevedorp. Met goede scholen, groen en sportvoorzieningen op loopafstand.

Maandag 23 mei om 09:00 uur sluit de inschrijfperiode voor de 65 woningen in Quatrebras Park Quartier III-fase 1, schrijf je daarom dit weekend nog in!

Het Meet & Greet Event werd gisteren druk bezocht. Vandaag - vrijdag 20 mei - kun je nog met al je vragen tussen 15:00-17:00 uur terecht bij onze makelaars in het Quatrebras informatiecentrum (Sloterweg 151, direct boven Q-Beach).

Alles over het complete aanbod en de inschrijfprocedure, lees je hier 

Geïnteresseerd in wonen in Quatrebras Badhoevedorp?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte wanneer een nieuwe fase in verkoop gaat.