7 juni 2022
Geplaatst door TeamQuatrebras

De legendarische NoWay Ride 2022 gaat zaterdag 2 juli van start. Deze autorally voor het goede doel wil je dit jaar niet missen, schrijf je daarom deze week nog in en geniet van een prachtige autorit vol gezellige activiteiten.

Ben je de gelukkige bezitter van een sport of GT auto, een klassieker, cabrio, elektrische of andere bijzondere auto? Check dan de website van NoWay Ride voor alle informatie over deze gezellige rallydag. Met je deelname steun je bovendien de volgende drie goede doelen:
-    Badhoevedorp AED-proof
-    Speeltuinvereniging Zwanenburg-West
-    Zorgboerderij De Badhoeve Badhoevedorp

Na de start vanuit Q-Beach in Badhoevedorp rijdt je door het landelijke Noord-Holland. De opzet is natuurlijk competitief maar plezier en gezelligheid staat wel voorop tijdens de NoWay Ride. Na een sfeervolle lunch brengt de rallyroute je terug bij Q-Beach voor borrel, diner, prijsuitreiking en een veiling met spectaculaire veilingitems waarvan de opbrengst gaat naar de goede doelen. Ook een deel van het inschrijfgeld (ad € 295,- per equipe) en de bijdragen van sponsors en donateurs gaan naar het goede doel.

Genoeg reden dus om deze unieke sponsorrally op zaterdag 2 juli a.s. niet te missen. Al was het alleen al om je vanaf 09:30 uur bij de start vanuit Q-Beach te vergapen aan al die geweldige auto’s. 

Op de website vind je alle informatie over deze gezellige rallydag voor het goede doel. Schrijf je deze week nog in voor een van de laatste plekken.

 

Enthousiast over wonen in Badhoevedorp?
Meld je aan voor de nieuwsbrief van Quatrebras Badhoevedorp, dan houden we je als eerste op de hoogte van toekomstig woningaanbod.