22 augustus 2022
Geplaatst door TeamQuatrebras

Vandaag starten de bouwwerkzaamheden voor de eerste brug bij de Kamerlingh Onneslaan.

Waar vroeger de A9 was, is dankzij wandel- en fietsroute het Lint straks volop ruimte voor allerlei buitenactiviteiten in het groen en langs het water. Om de sloten langs het Lint met elkaar te verbinden, start vandaag de bouw van de eerste brug bij de Kamerlingh Onneslaan die qua uitstraling lijkt op de mooie brug bij de Oleanderlaan.

Verkeersomleidingen, het verleggen van kabels en leidingen horen allemaal bij deze eerste werkzaamheden die zo’n 5 weken duren. Gelukkig zorgt omgevingsmanager Chantal Amoureus van aannemersbedrijf Maas B.V. met haar vrolijke lach dat alles op rolletjes loopt en bewoners zo min mogelijk hinder ondervinden.

Medio januari 2023 is de volledige brug naar verwachting gereed. Vanaf februari 2023 starten de werkzaamheden van de tweede brug aan de Sloterweg en medio december 2023 is ook de derde brug aan de Pa Verkuijllaan naar verwachting gereed. Bewoners zijn door middel van een uitgebreide flyer van alle werkzaamheden op de hoogte gebracht en kunnen met hun eventuele vragen bij Chantal terecht.

Dank je wel Chantal en op naar een nog betere bereikbaarheid voor alle bewoners.

 

Enthousiast over wonen in Badhoevedorp?
Meld je aan voor de nieuwsbrief van Quatrebras Badhoevedorp, dan houden we je als eerste op de hoogte van toekomstig woningaanbod.