2 september 2022
Geplaatst door TeamQuatrebras

Hoe zie jij het nieuwe toekomstige centrum van Badhoevedorp? Je kunt hier niet alleen winkelen, je dagelijkse boodschappen doen en lekker op een terrasje zitten, maar ook wonen. Graag hoort de gemeente hoe jij hierover denkt.

Op donderdag 8 september organiseren ze een bijeenkomst om het aangepaste concept Beeldkwaliteitsplan te presenteren aan Badhoevedorpers en anderzijds geïnteresseerden. Het plan is aangepast naar aanleiding van gesprekken met marktpartijen en de opmerkingen die tijdens de online bijeenkomst op 24 januari werden gemaakt. Deze opmerkingen gingen bijvoorbeeld over de inrichting, het groen, parkeren en de gebouwen. Tijdens de bijeenkomst van donderdag 8 september ligt de nadruk op de beeldkwaliteit en de bouwstijl van de nieuwe gebouwen. 

Aan de hand van de opmerkingen tijdens de bijeenkomst op 8 september gaat de gemeente het plan verder finetunen. Ze zijn erg benieuwd naar jouw mening! Dus kom vooral langs!

Meer informatie via de website van de gemeente >> 

Wanneer: donderdag 8 september, vanaf 18.45 uur. Presentatie van 19.00 – 20.30 uur
Waar: Dorpshuis (1e verdieping), Snelliuslaan 35 in Badhoevedorp