28 oktober 2022
Geplaatst door TeamQuatrebras

De verkoop van Quartier III fase 2 en tevens laatste fase van Quatrebras Park is gestart! Het aanbod bestaat uit 73 ruime rijwoningen, 18 twee-onder-één-kapwoningen en 7 vrijstaande woningen.

Alle relevante informatie zoals de digitale brochure, verkooptekeningen maar ook de koopsommenlijst, de verschillende optiemogelijkheden en de overige verkoopdocumenten staan nu online. Zo kun je je rustig oriënteren op de woningen van jouw voorkeur.

Maandag 31 oktober a.s. start de online inschrijving. Wanneer je interesse hebt en je hebt je nog niet aangemeld voor Quartier III, fase 2 doe dit dan alsnog. Dan ontvangt je vanaf maandag 31 oktober a.s. een persoonlijke link om je voor deze fase definitief te kunnen inschrijven voor één of meerdere woningen.


Inschrijftermijn

De inschrijving sluit op maandag 7 november om 9.00 uur. Hierna vindt de eerste toewijzing plaats. Inschrijvingen welke we na de sluitingstermijn ontvangen, komen automatisch eerst op de reservelijst.


Financiële check

Bij nieuwbouwprojecten komt het regelmatig voor dat de financiering van de woning niet haalbaar blijkt te zijn, dit is voor zowel de koper als de ontwikkelaar jammer. Om teleurstelling te voorkomen is het daarom belangrijk dat geïnteresseerden die zich inschrijven goed op de hoogte zijn van hun financiële mogelijkheden. Wanneer alle kopers de zekerheid hebben van een financiering, is de kans groter dat het project sneller verkocht is en er gestart kan worden met de bouw!

Bij de start online inschrijving dien je bij jouw inschrijving je financiële gegevens in te vullen, welke door onze financieel adviseur De Kredieter voor de toewijzing worden gescreend. Dit is één van de eisen die gesteld wordt voor de toewijzing.

Wil je dat jouw woondromen werkelijkheid worden in Quatrebras Park? Bereid je dan goed voor door alvast een gesprek te plannen met de financieel adviseur. Zo ben je precies op de hoogte van je financiële mogelijkheden en voorkom je teleurstellingen.

Uiteraard kun je altijd contact opnemen met De Kredieter voor vragen of informatie.

     Contactgegevens
     quatrebras@kredieter.nl
     020 - 575 33 20
     https://www.kredieter.nl/


Vragen?

Heb je vragen neem dan gerust contact op met één van onze verkopende makelaars. Zij staan je graag te woord. Aankomende week kun je op de volgende aangepaste momenten in het informatiecentrum terecht om de maquette van de gebiedsontwikkeling Quatrebras Badhoevedorp te bekijken en je vragen te stellen.

Het informatiecentrum is boven Bar Restaurant Q-Beach aan de Sloterweg 151 middenin Badhoevedorp.

  • Maandag 31 oktobervan 15:00 tot 17:00 uur
  • Dinsdag 1 novembervan 15:00 tot 17:00 uur
  • Donderdag 3 novembervan 15:00 tot 17:00 uur
  • Vrijdag 4 novembervan 15:00 tot 17:00 uu

Op woensdag 2 november a.s. wordt ook een zogenaamde 'Meet & Greet' georganiseerd. Tijdens dit event is het verkoopteam aanwezig om jouw vragen te beantwoorden. Meer informatie over de tijden en de locatie volgen zodra je je als geïnteresseerde hebt aangemeld voor Quartier III fase 2.

Bekijk hier het aanbod en meld je aan

De bouw is gestart!

De bouw van Quatrebras is gestart! En er zijn nog enkele woningen beschikbaar.
Bekijk het aanbod en meld je snel aan.

Ja, laat mij de woningen zien