23 januari 2023
Geplaatst door TeamQuatrebras

Een jaar nadat de verbouwing van het voormalige Rabobank-gebouw startte, werd zaterdag 21 januari jl. de feestelijke opening gevierd van het nieuwe Medisch Centrum.

Met het doorknippen van een lint gaf Wethouder Mariette Sedee de vele belangstellenden toegang tot de georganiseerde open dag. Vervolgens kon men een kijkje nemen in het pand om alles te weten te komen over de faciliteiten die worden aangeboden. Het nieuwe pand biedt momenteel plaats aan vijf artsenpraktijken, een apotheek en sportschool.

De opening is een mijlpaal voor de duurzame gebiedsontwikkeling van Badhoevedorp. Het Medisch Centrum is het eerste grote bouwproject dat wordt opgeleverd in het nieuwe centrum. Nu de A9 niet meer door het dorp loopt, is er plaats voor meer woningen, groen en recreatiemogelijkheden zoals parken, sportvelden, fietspaden en wandelroutes. Zo krijgt Badhoevedorp steeds meer hart voor zijn inwoners.