12 september 2023
Geplaatst door TeamQuatrebras

Zaterdag 30 september van 13:00-16:00 uur organiseert gemeente Haarlemmermeer weer een Informatiemarkt in het Dorpshuis.

Draag jij Badhoevedorp een warm hart toe en blijf je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Dan mag je deze middag zeker niet missen. Tijdens de informatiemarkt beantwoorden we al je vragen rondom Quatrebras Park Badhoevedorp en is het projectteam van de gemeente aanwezig om je bij te praten over het centrum, verkeer, groen en alle plannen in Badhoevedorp. Langs het Lint wordt een rondleiding georganiseerd door polderarchitect Joop Slangen en bij de scouting organiseren ze een open middag. Tussen 14:00 en 16:00 uur kun je bovendien de bouwplaats van Quartier III fase 1 bezoeken.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Wat: Informatiemarkt Gemeente Haarlemmermeer
Wanneer: zaterdag 30 september van 13:00 -  16:00 uur

Waar: Dorpshuis Badhoevedorp, Snelliuslaan 35, Badhoevedorp;
bezoek tussen 14:00 en 16:00 uur ook zeker de bouwplaats van Quartier III fase 1

Klik op de link voor het programma: bit.ly/3ZeW5CK

Noteren dus deze zaterdagmiddag 30 september. De kinderen kunnen gezellig mee want ook voor hun volop leuke activiteiten zoals een knutselhoek, schminken, glittertattoos en een ballonartiest. Jij komt toch ook?