13 januari 2020
Geplaatst door TeamQuatrebras

Park Quatrebras is het eerste nieuwbouwproject in Badhoevedorp na de transformatie. Hier woon je straks royaal én midden in het groen. En de eerste 34 woningen worden waarschijnlijk dit jaar nog opgeleverd!

In Park Quatrebras komen 150 luxe woningen. Deze zijn ontworpen door Mulleners+Mulleners Architecten, met een knipoog naar het begin van de vorige eeuw. Het straatbeeld wordt gevarieerd en kleurrijk, omdat de woningen worden uitgevoerd met verschillende stijlnuances en details. Een speelse afwisseling van dakvormen, dakkapellen, erkers en grote raampartijen, en gevels variërend van indeling en kleur. En naar verwachten worden de eerste wonignen dit jaar nog opgeleverd!

Volop bedrijvigheid

Overal waar je kijkt, is volop bedrijvigheid. Steeds meer woningen zijn voorzien van metselwerk en dakpannen; het is niet moeilijk meer om je voor te stellen hoe het straks zal voelen om door deze prachtige wijk heen te wandelen. Je woont hier straks heerlijk in een parkachtige omgeving. Voordat het zo ver is, moet er natuurlijk nog wel het één en ander gebeuren. Het uitvoeringsteam heeft de werkzaamheden zo ingepland dat het werk elkaar in een treintje kan opvolgen. En dat is goed te merken op de bouwplaats! Omdat de werkzaamheden zo voorspoedig verlopen, verwachten we de eerste woningen dit jaar nog op te leveren. Dit hebben we niet helemaal zelf in de hand, want hiervan zijn we ook afhankelijk van de weersomstandigheden, onze partners in de bouw, werkzaamheden van gemeentelijke overheden en andere onvoorziene omstandigheden.

We verwachten de rest van de woningen op te leveren in Q1 en begin Q2 van volgend jaar.