Het informatiecentrum

Quatrebras heeft een eigen informatiecentrum. Deze is boven Bar Restaurant Q-Beach aan de Sloterweg 151 middenin Badhoevedorp. Vanwege de huidige Corona maatregelen is het informatiecentrum tijdelijk alléén op afspraak op woensdag tussen 15:00 en 17:00 uur te bezoeken. Je kunt hier terecht met al je vragen over Quatrebras of de maquette van de gebiedsontwikkeling bekijken. Voor een bezoek aan het informatiecentrum kun je een afspraak inplannen via nieuwbouw@lunshof.nl of 020-3458345. De afspraak zal dan met één van onze makelaars van het makelaarsteam in het informatiecentrum plaats vinden.

We ontvangen je uiteraard graag in ons informatiecentrum, maar mocht je geen bezoek willen brengen aan informatiecentrum, maar wel meer informatie willen over de ontwikkelingen in Quatrebras, kun je natuurlijk ook terecht bij ons makelaarsteam.

Wel willen wij je vragen om in het informatiecentrum voldoende afstand te houden (minimaal 1,5 m) en niet langs te komen als je COVID of COVID gerelateerde klachten hebt. Dit alles in het belang voor jouw en onze gezondheid.