Quatrebras Dorp

Gebogen singels, groene lanen en lommerrijke woonstraatjes. Dat is dorps wonen anno nu.

Quatrebras Dorp wordt een wijk met een lommerrijk tuindorp karakter. Hier woon je aan statige lanen met prachtige bomen, aan het park, de singel of in intieme hoven. Het is hier heerlijk thuiskomen! Je kunt er wandelen langs de gebogen singels en brede, groene lanen. De Groene Zoom (aan het park) en het Lint (een wandel- en fietsroute die door heel Badhoevedorp loopt) hebben een prominente rol in deze wijk. In Quatrebras Dorp komen in totaal circa 550 woningen waaronder appartementen, rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Voor ieder wat wils!

In Quatrebras Dorp woon je dicht bij de dorpse voorzieningen, maar heb je ook het park de Groene Zoom dichtbij! De Groene Zoom staat onder andere bekend om het Vierbuizenmeertje en heeft een bosachtig karakter met prachtige open velden en ingerichte speelplekken. Dankzij het Lint wordt de Groene Zoom écht onderdeel van de wijk. Via het schelpenpad loop je zo richting het Corendonhotel, of naar het centrum van Badhoevedorp. 

Naar verwachting start de verkoop van de eerste woningen in 2023. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Quatrebras Dorp? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief