Quatrebras Dorp

Gebogen singels, groene lanen en lommerrijke woonstraatjes. Dat is dorps wonen anno nu.

Quatrebras Dorp wordt een wijk met een lommerrijk tuindorp karakter. Hier woon je aan statige lanen met prachtige bomen, aan het park, de singel of in intieme hoven. Het is hier heerlijk thuiskomen! Je kunt er wandelen langs de gebogen singels en brede, groene lanen. De Groene Zoom (aan het park) en het Lint (een wandel- en fietsroute die door heel Badhoevedorp loopt) hebben een prominente rol in deze wijk. In Quatrebras Dorp komen in totaal circa 550 woningen waaronder appartementen, rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Voor ieder wat wils!

In Quatrebras Dorp woon je dicht bij de dorpse voorzieningen, maar heb je ook het park de Groene Zoom dichtbij! De Groene Zoom staat onder andere bekend om het Vierbuizenmeertje en heeft een bosachtig karakter met prachtige open velden en ingerichte speelplekken. Dankzij het Lint wordt de Groene Zoom écht onderdeel van de wijk. Via het schelpenpad loop je zo richting het Corendonhotel, of naar het centrum van Badhoevedorp.

Met de planontwikkeling voor dit deelgebied is reeds gestart. Naar verwachting gaan de eerste woningen in Quatrebras Dorp vanaf 2024 in verkoop.
 

Wat zijn jouw woonwensen?

In Quatrebras Dorp worden circa 150 woningen aangeboden aan de buitenrand van dit deelgebied in de “Buitenzoom”. Heb jij interesse in een rij-, beneden- of bovenwoning en/of appartement in Quatrebras Dorp dan zijn wij op zoek naar jou! We zijn benieuwd wat je woonwensen zijn voor deze woningtypen. Denk hierbij aan oppervlakte, woningplattegrond en prijsklasse. Voor ons is dit relevante informatie omdat wij hiermee het aanbod van toekomstige woningen kunnen afstemmen op de vraag. Wil jij ons laten weten wat jouw woonwensen zijn? Schrijf je dan eerst in als belangstellende voor dit woningtype en vul daarna onze woonwens enquête in.