20 mei 2020
Geplaatst door TeamQuatrebras

Door heel Badhoevedorp loopt straks ‘het Lint’. Dit is een nieuwe wandel- en fietsroute, op de oude plek van de A9. Het Lint wordt ongeveer vier kilometer lang, en verbindt straks de woonlandschappen van Quatrebras met de groengebieden en het centrum. Waar eerst auto’s reden, is straks ruimte voor verschillende activiteiten!

Afgelopen week is de gemeente Haarlemmermeer in Quatrebras gestart met het aanleggen van het voetpad, dat onderdeel is van het Lint. In de wijken van Quatrebras krijgt het Lint een prachtig, groen karakter. Zo wandel, fiets of skate je gemakkelijk richting het centrum! Aan het Lint vind je straks ook verschillende speelplekken en staan bankjes om even te genieten van de groene omgeving. In het centrum bestaat het Lint in ieder geval uit een wandel- en fietspad en komt er een watergang.