15 juli 2020
Geplaatst door TeamQuatrebras

De zomervakantie is inmiddels aangebroken en veel mensen genieten van een 'staycation'. We hebben een aantal zomerse uitjes op een rij gezet, zodat je je deze zomer niet hoeft te vervelen.

 

Een dagje 'strand' in Badhoevedorp

Met de komst van Strandpaviljoen Q Beach is het niet meer nodig om een dagje naar Zandvoort af te reizen voor de ultieme strandervaring. Strijk neer op een van de strandstoelen en laat de kids spelen in het zand. Hier is het de gehele middag heerlijk vertoeven!
 

Bezoek het Amsterdamse Bos

Met het Amsterdamse Bos om de hoek, zoek je op warme dagen gemakkelijk de verkoeling van de natuur op. Maak een heerlijke wandeling door het bos, of laat de kids zwemmen in een van de kinderbaden (vanaf een buitentemperatuur van 20 graden). Ook zijn er diverse officiële zwemlocaties in het bos zelf, zoals de Grote Vijver bij de Grote Speelweide. Maar ook Spa Sport Hotel Zuiver is weer geopend voor een middagje ultiem relaxen, omringd door een bosrijke omgeving. Tot slot kan het Amsterdamse Bostheater met de nodige aanpassingen weer diverse voorstellingen laten zien, voor jong en oud, van Robin Hood tot de Ilias.

En er is nog veel meer te doen in het Amsterdamse Bos, zoals:

Bezoek de Molen van Sloten

De Molen van Sloten is één van de weinige dagelijks toegankelijke én werkende molens in Nederland. Hier leer je alles over de molentechniek en de geschiedenis van de omgeving.  Speciaal voor de vakantieperiode is het aantal rondleidingen uitgebreid naar maar liefst 5 tijdstippen per dag. Kom langs voor een rondleiding door de molen en raak gefascineerd door de draaiende wieken, de oude technieken, het werk van de molenaar en natuurlijk: het water!

De rondleidingen duren circa 45 minuten en zijn super leuk voor jong & oud! De enthousiaste molengidsen staat dagelijks voor je klaar om: 11u, 12u, 13u, 14u en 15u (natuurlijk geheel conform de geldende richtlijnen). Reserveer snel een tijdstip via www.molenvansloten.nl, of telefonisch op 020-6690412.