28 juli 2020
Geplaatst door TeamQuatrebras

Freek (32) en Els (35) woonden samen met hun zoon met veel plezier in Amsterdam. De stap om te verhuizen was dan ook niet makkelijk. Quatrebras Park sprak ze genoeg aan om de sprong te wagen. Rustig, maar vlakbij Amsterdam, groter mét een tuin, en ook nog dichterbij het strand

Omdat Freek en Els allebei in Amsterdam werken, was het voor het stel van groot belang om in de buurt te blijven. Niet gek dus dat de twee voor Quatrebras Park vielen. Frank: “De ligging tussen Amsterdam en Haarlem is voor ons ideaal. We zijn zo op ons werk, maar dichtbij het strand. Daar kunnen we op de elektrische fiets naartoe. Bovendien gunden wij onze zoon meer speelvrijheid, en dat heeft hij hier zeker!” 

De luxe van nieuwbouw

De voordelen van een nieuwbouwwoning speelden ook een rol bij hun keuze. “We zijn superblij met ons huis. Het is niet alleen groter met een tuin, maar álles is nieuw. We hebben het helemaal naar onze eigen wens kunnen inrichten. Dat voelt als een enorme luxe.” Net als de voorzieningen die met de woning kwamen. “Het huis is voorzien van de laatste snufjes. Zo hebben we bijvoorbeeld vloerverwarming en -koeling. Hierdoor kunnen we het huis in de zomer koelen. Dat is wel zo prettig. Het luchtventilatiesysteem is ook heerlijk. Het filtert buitenlucht en dat geeft een goed gevoel.” Al wonen Freek en Els hier net, het contact met de buren is fijn. “We zitten hier met gelijkgestemden; we zijn allemaal nieuw. Iedereen geeft elkaar tips over een schilder, tuinman of waar je mooie spullen voor de tuin of het huis kunt kopen. Zo bouw je snel een leuke band op met je buren.”