5 augustus 2020
Geplaatst door TeamQuatrebras

Lars (43) en zijn vrouw Linda (40) wonen sinds drie maanden samen met hun twee kinderen en twee katten in Quatrebras Park. Met name de jaren twintig uitstraling van de woning én de kindvriendelijke woonwijk sprak ze aan.

Kindvriendelijke woonwijk

Lars en Linda woonden in een ruime vrijstaande dijkwoning aan de Osdorperweg in Osdorp. “Het was een groot huis met een grote tuin, maar het lag aan een drukke weg waar hard werd gereden. Er waren geen voetpaden en lekker velig buitenspelen was er voor onze kinderen niet echt bij,” vertelt Lars. Dat is precies de reden waarom ze voor een woning in Quatrebras Park hebben gekozen. “Met twee jonge kinderen sprak een kindvriendelijke woonwijk met veel jonge gezinnen ons simpelweg meer aan, dan ons vorige huis waar de kinderen soms tegen de muren opvlogen van verveling.” 

Mooie uitstraling

Al was dit niet de enige reden om voor Quatrebras Park te kiezen. “We hadden vijf impressiebeelden van het project gezien en dat zag er gewoon heel mooi uit. Onze huidige woning stond er ook op: een hoekwoning met uitzicht over het water en het groen, met een prachtige jaren twintig uitstraling. Het sprak ons meteen aan!” Al waren het huis en de tuin een stukje kleiner dan hun vorige, moeite om de knoop door te hakken hadden Lars en Linda niet. “Het was eigenlijk heel makkelijk omdat we het voor de kinderen deden, en het bevalt ons goed. Onze kinderen spelen nu al bijna alleen maar buiten met alle andere kinderen. Dat is echt heel fijn! We wonen hier pas een aantal maanden, maar ik weet nu al zeker dat we de juiste keuze hebben gemaakt.”