13 september 2020
Geplaatst door TeamQuatrebras

Danny en Raisa begonnen 2 jaar geleden De Waterwolf in Badhoevedorp. ‘We zijn De Waterwolf begonnen, omdat we merkte dat er hier iets miste. Een plekje waar je de hele dag binnen kan lopen en met vrienden afspreekt. Dit plekje hebben wij samen gecreëerd met als doel het dorp samen te brengen.’

Het ontstaan van De Waterwolf 

De Waterwolf is na 2 jaar al écht een gevestigde naam in Badhoevedorp. Oprichter Danny van Stiphout kwam hier zelf 5 jaar geleden wonen vanuit Amsterdam. Als snel merkte hij dat hij een plekje miste waar je de gehele dag kan binnenlopen. ‘Zo’n plekje die je overal in Amsterdam tegen komt. Een centrale plek waar je met elkaar kan afspreken en waar je kan samenkomen en kan genieten van lekker eten en drinken.’ Danny besloot vervolgens om dit plekje zelf te creëren.  

Image not found

Samen 

‘Ik heb mijn hele leven lang in de horeca en in de internationale gastvrijheid gewerkt en ben vervolgens op zoek gegaan naar een mooie plek in het dorp. En die vond ik in mijn huidige locatie! De Waterwolf zit op een zichtlocatie op kruispunt van de stad richting Haarlemmermeer. Dit is de locatie waar ik Badhoevedorp écht kan verbinden.’ De afgelopen jaren heeft Danny niet stil gezeten. De Waterwolf begon als Brasserie, maar is inmiddels geüpgraded naar Waterwolf Gastrobar. ‘We hebben echt de volgende stap in de ontwikkeling genomen. Waar we begonnen als plek waar Badhoevedorp samenkomt, hebben we de afgelopen jaren ook gekeken waar Badhoevedorpers echt behoefte aan hebben. En dat is internationale en culinair genieten. We hebben dus een nieuwe menukaart, maar ook een nieuw logo. We koken met passie, liefde én verse ingrediënten.’ En dat proef je! Zijn nieuwe concept wordt hartstikke positief ontvangen.  

 Image not found 

‘Een middag bij de Waterwolf is gezellig samen zijn. We serveren verschillende bordjes om te delen. Of dit nou onder het genot van een wijntje is, of dat je toch besluit om hier te blijven zitten voor diner. Eten doe je samen.’