4 januari 2021
Geplaatst door TeamQuatrebras

Afgelopen maand zijn de eerste vogelhuisjes opgehangen in Quaterbras Park. De vogelhuisjes zijn gemaakt door de basisschoolleerlingen die meedoen aan het educatieprogramma van de pumptraQ.

Samen met Stichting Pumptrack, de basisscholen in Badhoevedorp én de supermarkten spaart Badhoevedorp voor een echte pumptraQ middenin het dorp! De pumptraQ wordt gemaakt van gerecycled plastic, om ervoor te zorgen dat de plastic afvalberg krimpt. Onderdeel van deze inzameling is het educatieprogramma waar de basisschoolleerlingen aan meedoen. In dit programma leren we de leerlingen over duurzaamheid, technologie, sporten en bewegen. In de lessen over duurzaamheid hebben we de leerlingen uitleg gegeven over duurzaam bouwen, zoals in Quatrebras én hebben de kinderen vogelhuisjes gebouwd die nu in Badhoevedorp terug te vinden zijn.