13 januari 2021
Geplaatst door TeamQuatrebras

De eerste 52 woningen in Quartier II zijn inmiddels allemaal verkocht en er wordt hard gewerkt om de verkoop van de volgende 68 woningen voor te bereiden. Naar verwachting start de verkoop nog eind deze maand!

In de tweede fase van Quartier II gaan 48 ruime twee-onder-één-kapwoningen en 20 royale vrijstaande woningen in verkoop. De woningen liggen veelal aan brede lanen met chique hagen, dichtbegroeide hedera en majestueuze bomen. Hier woon je op een groene, rustgevende plek met een groot gevoel van privacy én dichtbij de stad. Heb je interesse in een van de woningen in Quartier II fase II? Schrijf je dan in als belangstellende zodat je direct bericht krijgt wanneer de verkoop start. Naar verwachting kunnen we eind deze maand de definitieve start verkoopdatum aankondigen.

Ben je benieuwd naar de woningen in deze nieuwe wijk? Wij geven je een voorproefje via een virtuele tour. Zo beleef je alvast de nieuwe straten van Badhoevedorp.