19 januari 2021
Geplaatst door TeamQuatrebras

Afgelopen maand hebben we de eerste 24 vogelhuisjes opgehangen in Quatrebras Park. Deze vogelhuisjes zijn door de basisschoolleerlingen uit Badhoevedorp gemaakt als onderdeel van het educatieprogramma van de pumptraQ.

De vogelhuisjes hangen veelal hoog in bomen, zodat vogels hier over een paar maanden fijn in kunnen broeden. Op onderstaande kaart hebben we aangegeven waar je de vogelhuisjes ongeveer kunt vinden. Zo kun je een rondje vogelhuisjes spotten! De ideale coronaproof activiteit voor de komende weken. Het is wel belangrijk dat de vogelhuisjes met rust gelaten worden, zodat vogels deze veilig kunnen ontdekken om in te nestelen. Klik op onderstaande kaart om hem te vergroten, te downloaden en eventueel uit te printen. Spot jij alle vogelhuisjes?