19 mei 2021
Geplaatst door TeamQuatrebras

Niet alleen de woningen in Quatrebras Park zijn zeer duurzaam, ook aan de leefomgeving wordt gedacht. Zo vind je er verschillende vogelhuisjes en vleermuiskasten en is er veel ruimte voor groen. Om een nog fijnere leefomgeving te creëren kun je ook zelf een bijdrage leveren. Hoe je dat doet lees je hieronder.

Extremere weersomstandigheden

Het weer in Nederland wordt steeds extremer. Periodes van hevige regenval worden steeds vaker opgevolgd door lange periodes van hitte en droogte. Hierdoor komen problemen als hittestress en wateroverlast in steden steeds vaker voor. Om dit te voorkomen kun je zelf een bijdrage leveren door meer groen in je tuin aan te leggen. Zo kan het regenwater afgevoerd worden en profiteer je in de zomer zelf van een koelere tuin. Wist je bijvoorbeeld dat de tuinen waarin afwisselend veel groen en schaduw te vinden is tot 5 °C koeler zijn dan een versteende tuin?

Wat kan ik doen?

Van 30 maart tot 30 september speelt heel Nederland het NK Tegelwippen. De bedoeling is dat je tegels in jouw tuin vervangt door groen. Geef via dit formulier op hoeveel tegels je hebt gewipt en ze worden bij het totaal opgeteld. Zo maken we ook Badhoevedorp een stukje groener!

De bouw is gestart!

De bouw van Quatrebras is gestart! En er zijn nog enkele woningen beschikbaar.
Bekijk het aanbod en meld je snel aan.

Ja, laat mij de woningen zien