26 mei 2021
Geplaatst door TeamQuatrebras

In Badhoevedorp is veel te zien en te ontdekken. Een toffe manier om dit te doen is door op zoek te gaan naar geocaches. Deze liggen op verschillende plekken in het dorp verstopt en aan de hand van coördinaten en hints kun je ze proberen te vinden. Ideaal tijdens jouw wandeling in de zon. Zo leer je meer van de omgeving, de geschiedenis en ontwikkelingen in Badhoevedorp!

Er liggen al een paar caches verstopt en afgelopen week hebben we er nog één extra geplaatst in Badhoevedorp. Om het iets makkelijker maken om ze te vinden geven we jullie alvast een hint: de eerste ligt verstopt op het strand van Badhoevedorp. De geocache is al door de eerste enthousiastelingen gevonden! Kan jij hem ook vinden? Vergeet dan niet om een pen mee te nemen zodat je je naam in het logboek kan schrijven!