1 juli 2021
Geplaatst door TeamQuatrebras

Ben jij in juli een van de gelukkigen? Test jouw kennis over Badhoevedorp en speel mee met de nieuwe pubquiz. Bekende ondernemers stuurden ons weer de leukste vragen waarop jij vast het antwoord wel weet.

Ook deze maand zijn er weer mooie prijzen te winnen. In 10 vragen leer je alles over Badhoevedorp én de ontwikkeling van Quatrebras. Elke maand doen er nieuwe ondernemers mee die allemaal een lokale prijs ter beschikking stellen. Ben jij deze maand een van de gelukkigen?

In de bestaande en nieuwe blogs vind je tussen de regels een aantal antwoorden op de vragen. Weet jij bijvoorbeeld hoeveel jaar Bloemsierkunst Van Poelgeest al bestaat? Daag je vrienden en familie uit en test wie de meeste kennis in huis heeft. Durf jij het aan?

Ga snel naar pubquiz.badhoevedorp.nl.