10 augustus 2021
Geplaatst door TeamQuatrebras

Ook nieuwe bewoners van Quatrebras weten Scheltinga Wonen in Badhoevedorp te vinden. ‘Het leukst is het als klanten hier met alleen een bouwtekening binnenstappen en blij de deur uitgaan met een compleet vloer- en raamdecoratie advies.’

Het is maandag en haar dochtertje van vijf maanden ligt net heerlijk te slapen. Het geeft Bo Withoud van Scheltinga Wonen even tijd om ons te vertellen wat deze zaak aan de Nieuwemeerdijk in Badhoevedorp nou eigenlijk zo bijzonder maakt.

Sinds twee jaar maakt Bo deel uit van het zeskoppige Scheltinga Wonen-team  dat ook in Purmerend een vestiging heeft. ‘Elke dag is hier weer anders’ vertelt ze. ‘Ik adviseer klanten in onze winkel , plan offertes in en begeleid het hele traject tot aan de uiteindelijke levering.’ En dat doet Scheltinga niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven.

Veel vaste klanten en bijzondere projecten
‘We hebben veel vaste klanten uit Badhoevedorp maar ook uit Amsterdam, Hoofddorp en zelfs Blaricum.’ ‘We steken dan ook veel tijd in het persoonlijke contact en onze interieuradviezen’ vervolgt Bo haar verhaal. ‘Ook de Prinsenstichting in Purmerend waar mensen met een beperking zorg en ondersteuning krijgen, wist het relatief kleine Scheltinga Wonen te vinden voor de inrichting van hun locaties. En dat is natuurlijk best bijzonder.’

Van bouwtekening tot woonadvies
‘Ook nieuwe bewoners van Quatrebras lopen bij ons binnen’ laat Bo weten. ‘We posten regelmatig wat op Instagram maar mond-op-mond reclame doet het in het gezellige Badhoevedorp ook nog altijd goed.’

‘Wat niet iedereen weet is dat wij ook leuke woonaccessoires verkopen waarmee je je interieur een compleet andere look kunt geven’ laat Bo ons tot slot nog weten.

We verklappen natuurlijk niks maar dit is toevallig ook het juiste antwoord op een van de vragen in de Quatrebras pubquiz die je via de link hieronder kunt spelen. Zeker meedoen dus want grote kans dat jij de gelukkige winnaar wordt van een van de leuke, lokale prijzen.

Voor meer informatie én de collectie van Scheltinga wonen, bekijk je hier de website

Kans maken op een Scheltinga kado bon? Speel dan hier de pubquiz