1 december 2023
Geplaatst door TeamQuatrebras

Wil jij in Quatrebras Park wonen? Dat kan nog in Quartier III fase 2! Bekijk hier de woningen die op dit moment nog beschikbaar zijn. Wat dacht je van een geweldig ruime eengezinswoning, type Ancolie…of een prachtige riante twee-onder-één-kapwoning, type Pavot? We bieden je nu de mogelijkheid om op drie woensdagen in december te ervaren hoe ruim deze woningen zijn. Lijkt jou dit wat? Lees dan gauw verder!

Omdat de bouw van deze woningen in Quartier III fase 2 nog maar net gestart is, is de ruimte die je krijgt in type Pavot en Ancolie nog niet zo goed te ervaren. Daar hebben wij een nu een oplossing voor! In fase 1 worden namelijk ook woningen met een vergelijkbare indeling gebouwd. Deze woningen worden bijna opgeleverd, waardoor we alleen in december nog een inkijkje kunnen geven in deze riante woningen! 

Twijfel je nog of een Pavot of Ancolie echt bij jou past? Kom dan op een van onderstaande data naar de bouwplaats van Quartier III fase 1 om te ervaren hoe ruim deze woningen zijn. Tussen 14.00 – 15.00 uur kun je een type Ancolie of een type Pavot van binnen bekijken. De makelaar is dan aanwezig om je rond te leiden en alles te vertellen over deze prachtige woningen waarvan de bouw reeds is gestart. Overweeg je een woning in Quatrebras Park Quartier III maar heb je nog geen woning gekocht?

Kom dan op een van onderstaande dagen naar de bouwplaats van Quartier III fase 1 (Oleanderlaan, Badhoevedorp)

  • Woensdag 6 december tussen 14.00 – 15.00 uur

  • Woensdag 13 december tussen 14.00 – 15.00 uur

  • Woensdag 20 december tussen 14.00 – 15.00 uur

Let op: Deze kijkmomenten zijn alleen bedoeld voor belangstellenden die nog op zoek zijn naar een woning in Quatrebras Park. Ben jij al koper van een van deze woningen in Quartier III fase 2 dan kun jij tijdens een van de toekomstige kijkdagen jouw eigen woning bekijken. Hierover krijg je via Homestudios bericht als het zover is. Ben jij koper van een woning in Quartier III fase 1 dan krijg je binnenkort een uitnodiging voor de voorschouw omdat de woningen bijna opgeleverd worden.

Tot dan!