15 oktober 2019
Geplaatst door TeamQuatrebras

Op zaterdag 24 augustus vond het Freeway Festival in Badhoevedorp plaats. En wat was het een gezellige en zonnige editie! Bezoekers genoten van de bijzondere streekproducten op de zomermarkt, diverse (muzikale) optredens en diverse gerechten van lokale foodtrucks.

Om 10 uur opende de zomermarkt, waar 50 ondernemers met hun kramen stonden. Je vond hier diverse kraampjes met sieraden, kleding en woonaccessoires, maar ook verschillende lekkernijen. Bezoekers konden hier heerlijk rondstruinen, om vervolgens te kijken naar een van de (muzikale) optredens. Zo was er een Frozenfeestje met prinses Elsa, een optreden van dansschool Ponne en waren er afwisselende bands waar de bezoekers van konden genieten. De zon, muzikale optredens en het heerlijke eten en drinken zorgde voor een geslaagde en drukbezochte editie van het Freeway Festival.

 

Image not found