22 oktober 2019
Geplaatst door TeamQuatrebras

Op zaterdag 16 november opent Strandpaviljoen Q Beach voor het eerst haar deuren! Je bent vanaf 10 uur van harte welkom tijdens de Winter BBQ met diverse activiteiten en hapjes gedurende de dag. Speciaal voor de opening van Q Beach brengt ook Sinterklaas een bezoek.

Om 11.00 uur opent de heer Arthur van Dijk (Commissaris van de Koning) met wethouder Mariette Sedee Q Beach feestelijk. Vervolgens zijn er de hele dag doorlopend activiteiten voor jong en oud. 

Q Beach is dé nieuwe hotspot midden in Badhoevedorp. Een fijn strandpaviljoen met mooie bar & restaurant, compleet met strand en bijbehorende beachlook en -vibes. Boven het Strandpaviljoen vindt je het informatiecentrum van Quatrebras. Hier kan je terecht voor al jouw vragen en om de maquette te bekijken.

Op zaterdag 16 november opent Q Beach voor het eerst feestelijk zijn deuren tijdens de eerste winter BBQ! Je bent vanaf 10.00 uur welkom aan de Sloterweg 149 in Badhoevedorp. De officiële opening vindt plaats om 11.00 uur door Arthur van Dijk (Commissaris van de Koning) en wethouder Mariette Sedee-Schuitemaker. De hele dag is er van alles te proeven, ontdekken en doen in én rondom Q Beach. Geniet van warme chocolademelk, gepofte kastanjes en winterse BBQ-hapjes. Luister onder het genot van een hapje en drankje naar livemuziek en laat je onderdompelen in het échte beach gevoel. Ook voor kids is er van alles te doen! Zo kunnen ze een wedstrijdje doen met loopfietsen, steps en BMX’en op een van de 2 pumptracks. Heb je zelf een mooie fiets of step? Neem die dan mee! Om 15.00 uur is de feestelijke kinderopening en vallen er prijsjes te winnen voor de snelste racers! En rond 15.15 uur brengt Sinterklaas een bezoekje. Ben jij er ook bij? 

Programma

10.00 uur: inloop

11.00 uur: Officiële opening door Arthur van Dijk en wethouder Mariette Sedee-Schuitemaker

11.30 uur - 15.00 uur: Hapjes van de BBQ, gepofte kastanjes, gluhwein, warme chocolademelk, kinderactiviteiten en (live) muziek

15.00 uur: Feestelijke kinderopening!

15:15 uur: Sinterklaas brengt ook een bezoek

15.30 uur - 18.00 uur: Hapjes van de BBQ, (live) muziek en diverse activiteiten voor kinderen!

 

Image not found Image not found