20 februari 2020
Geplaatst door TeamQuatrebras

Geen informatiemarkt Badhoevedorp op 4 april De nieuwe maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan raken ook evenementen in Haarlemmermeer. Evenementen en bijeenkomsten met meer dan 100 mensen worden uitgesteld. Dit geldt ook voor de informatiemarkt Badhoevedorp van 4 april.

De komende jaren wordt er flink gewerkt aan Badhoevedorp. De gemeente Haarlemmermeer organiseert een informatiemarkt met alle laatste informatie over de ontwikkelingen.

In Badhoevedorp is plaats voor nieuwe woningen, nieuwe sportvelden, nieuwe parken én nieuw groen. Het Lint, de nieuwe wandel- en fietsroute, neemt de plaats in van de oude A9. We werken ook aan een nieuw centrum. Wil jij weten wat er allemaal gaat gebeuren in Badhoevedorp? Kom dan op zaterdag 4 april vanaf 13.00 uur langs in het dorpshuis. Hier vind je de laatste informatie over de plannen rondom het Lint, het Centrum, de Dorpsraad Badhoevedorp, de groene singel en nog veel meer. Ook worden de eerste beelden van de woningen in  Quatrebras Park deelplan B getoond. Dus kom langs, stel je vragen en vertel ons wat jij belangrijk vindt. Voor kinderen is er iets te knutselen.  

Locatie: dorpshuis Badhoevedorp, Snelliuslaan
Datum: zaterdag 4 april
Tijd: 13.00 - 16.00 uur 

Lees hier alle informatie over de Informatiemarkt >>>