9 maart 2021
Geplaatst door TeamQuatrebras

Op zaterdag 20 maart is de Landelijke Opschoondag! Omdat we het belangrijk vinden om de leefQualiteit in Badhoevedorp te verhogen, nodigen we jullie uit om een coronaproof opschoon-ommetje te maken. Neem een vuilniszak van thuis mee of haal deze op bij Q Beach. Een aantal van de basisschoolleerlingen gaat in ieder geval Badhoevedorp in om zwerfafval te verzamelen!

Je kunt tussen 11.00 en 15.00 uur bij Q Beach terecht om een vuilniszak op te halen én voor een gratis kopje warme chocolademelk. Hier kun je na jouw ommetje ook je vuilniszak vol zwerfafval achterlaten. Via deze link kun je je direct aanmelden als deelnemer van onze opschoonactie! En heb je een leuke foto gemaakt tijdens het opschoon-ommetje? Deel deze met ons via #badhoevedorpschoon. 

Image not found