13 februari 2020
Geplaatst door TeamQuatrebras

Je hebt ze misschien al gezien naast de PA Verkuijllaan, de 'Pluk- en Moestuintjes’ op een deel van het oude tracé van de A9. Ruim 40 dorpsbewoners hebben hier nu een moestuintje. Daarmee is alle grond van 800 m2 in gebruik! Om de moestuintjes heen is er ruimte voor een pluktuin. Hier komen diverse fruitbomen en in het voorjaar prachtige bloemen. Een bijzonder initiatief van Ronald de Vré, van Stichting Zorgboerderij de Badhoeve en Ron Cordemeijer.

Ronald en Ron hebben elkaar gevonden tijdens de inloopbijeenkomst 'What is your Q' begin 2019. Ronald had al een (bijna) kant en klaar idee voor de pluktuin en Ron wilde heel graag een moestuin openen. Samen besloten ze hun krachten te bundelen en met resultaat! Een paar maanden later is de Pluk- en Moestuin in gebruik.