13 februari 2020
Geplaatst door TeamQuatrebras

Bert van Poelgeest wordt ook wel de ‘bloemenjuwelier’ van Badhoevedorp genoemd. En dat al 30 jaar. Tot ver buiten Badhoevedorp komen particulieren en bedrijven naar Van Poelgeest voor de meest creatieve bloemen en boeketten.

Met de K van Kwaliteit en de S van Service. Bert: ‘Een heel groot deel van mijn klanten, en van dit hele winkelcentrum, komt van buiten Badhoevedorp. Ze komen hier omdat de sfeer hier zo dorps, zo ouderwets gemoedelijk is. Het is heel persoonlijk allemaal. Er zitten een paar hele goede slagers, een fantastische groentezaak, een prachtige kaas- en delicatessenwinkel, een opticiën die tot de top 3 van Nederland behoort. Mensen die hier komen wonen zullen verbaasd zijn over het winkelaanbod hier!’ Bert houdt veel van de drukte van Amsterdam, van het Prinsengrachtconcert tot Koningsdag. Maar Badhoevedorp is zijn absolute thuis. Bert: ‘Als we op vakantie gaan, nemen we de bus naar Schiphol en wég zijn we.’