20 februari 2020
Geplaatst door TeamQuatrebras

Merel en Sanne (beide 11 jaar) zijn er heel duidelijk over. In Badhoevedorp is het fijn. Het is er rustig en er zijn veel speeltuinen én een eigen hockeyclub.

Je fietst er zo naar je vrienden of naar school. Het liefst zijn zij op de Hockeyclub Xenios aan de Ringvaartdijk 21. De meiden zitten bij elkaar in het team en trainen 2 tot 4 keer in de week. De club is makkelijk bereikbaar en ligt zo’n 10 minuutjes fietsen van hun huis. Net als naar school fietsen ze er zelf naar toe. De moeder van Merel komt altijd wel iemand tegen en doet volgens Merel dan ook standaard veel te lang over de boodschappen. Dat is volgens Merel eigenlijk het enige nadeel van wonen in Badhoevedorp. Haar moeder moet daar hard om lachen. Een middelbare school is er niet in Badhoevedorp maar er zijn er genoeg op fietsafstand in Hoofddorp, Amstelveen of Amsterdam. Voorlopig krijg je Sanne en Merel er dan ook niet weg. ‘Je hebt hier echt alles in de buurt, en hoewel ze graag een duik nemen in de Ringvaart, is er gelukkig ook een zwembad!’