20 februari 2020
Geplaatst door TeamQuatrebras

Familie Holla verhuisd van Osdorp naar Quatrebras. Dit doen zij heel bewust. 'Er wonen nog steeds veel familieleden in Badhoevedorp en onze jongens tennissen allebei nog steeds met veel plezier bij TV Badhoevedorp.'

De familie Holla woont nog in Osdorp, maar staat te trappelen voor een nieuwbouwhuis in Quatrebras. Een deel van het leven van vader Sjaak, moeder Simone en zoons Leonard en Thimon speelt zich al lang af in het dorp. 

Sjaak geeft toe: ‘Badhoevedorp is thuis, voor ons.’ Zelf groeide Sjaak op in Sloten. Hij kent dus elke steen in de omgeving en er wonen nog steeds veel familieleden van de Holla’s in Badhoevedorp. Leonard en Thimon gingen er allebei naar de lagere school, de jongens hebben er veel vrienden en tennissen allebei met veel plezier bij TV Badhoevedorp. Simone: ‘We wonen in Osdorp óók heel mooi hoor, maar als je de straat uit rijdt, begint de drukte. Je merkt dat de sfeer in de stad harder begint te worden. In Badhoevedorp is de sfeer veel dorpser, meer ontspannen.’ Vader Sjaak wijst op alle sponsorborden en -doeken rondom de gravelbanen van de Tennisvereniging: ‘Kijk, daaraan kun je goed zien hoe iedereen met elkaar meeleeft en samenwerkt, in dit dorp. Het verenigingsleven bloeit, met heel veel vrijwilligers, een actieve Rotary, een eigen dorpsraad.’ Het A9 festival vierde het gezin met volle teugen mee. Nu is het wachten op de eerste nieuwbouwwoningen: Vader Sjaak: ‘Wij kiezen heel bewust voor de locatie, dit dorp, en de royale opzet van de woningen en de tuinen. Voor de ruimte dus.’