26 augustus 2020
Geplaatst door TeamQuatrebras

Middenin Badhoevedorp vind je conceptstore SPIJCK. Een toffe winkel van Robert en Yvonne van der Kwast. ‘We zijn beide geboren in Zwanenburg en kwamen altijd heel veel in Badhoevedorp. Vanaf dag één zijn we verliefd op dit pand. Hier heeft 40 jaar Boetiek Inn gezeten en toen dat vrijkwam twijfelden we geen seconden!’ vertelt eigenaresse Yvonne.

Tienerdroom waargemaakt

Als je SPIJCK binnenloopt, voel je meteen dat je ergens speciaal bent. ‘Ik droom al vanaf mijn 15e over een eigen zaak en dat moest in dit pand zijn. Het pand is namelijk echt uniek. Het is heel licht en straalt iets speciaals uit. Dat sluit perfect aan wat we met SPIJCK willen! We zijn geen doorsnee winkel zoals in elke winkelstraat, maar een winkel met eigen sfeer en de beste service. Dat sluit ook naadloos aan bij het dorpse, gezellige en de vriendelijkheid van Badhoevedorpers.’  

Stoer en vrouwelijk

‘SPIJCK is een stoere en vrouwelijke winkel en daar selecteren we ons assortiment en de merken ook naar. Voor mode van o.a. Modström, American Vintage, Lolly’s Laundry, By Bar, Co’Couture, DenHam, Samsoe Samsoe kun je bij ons terecht. Maar ook aan de heren hebben we gedacht! Zo verkopen we T-shirts, polo’s en Pig & Hen accessoires. Voor de home en cadeau producten we veel van ons eigen merk dat hier perfect op aansluit. Zo klopt het plaatje!’ 

Je kunt het zo gek niet bedenken, of je vindt het bij SPIJCK. ‘Met ons wisselende aanbod proberen we mensen te inspireren. Hier kan je terecht voor een complete beleving van mode, accessoires, home en gifts. Ben je op zoek naar iets speciaals? Wij helpen je graag! Pas als jij stralend de winkel uitloopt, zijn wij blij.’ 

Benieuwd naar het complete aanbod? Ga dan langs in de winkel, of laat je inspireren op www.spijck.com