20 december 2022
Geplaatst door TeamQuatrebras

Op 7 december was de feestelijke start bouw van Quatrebras Park Quartier III, fase 1 in Badhoevedorp. Alle 65 woningen zijn inmiddels verkocht en een groot deel van de kopers was dan ook samen met het TeAM Quatrebras aanwezig om de start bouw te vieren.
 

Een leuk detail is dat er 6 bewoners van Quartier I zo tevreden zijn, dat zij nu een woning in Quartier III hebben gekocht. De woningen van Quartier III zijn ontworpen door Zeinstra Veerbeek architecten en worden rondom de groene Brink gebouwd. De grotendeels gekeimde woningen worden naar verwachting vanaf Q3-2023 opgeleverd. 

Na de speeches, werden als feestelijke handeling de lichtjes van de kerstboom die voorlopig midden op de Brink staat, aangestoken door Peter Heuvelink (AM), Maarten Strijdonk (BAM Wonen) en wethouder Jurgen Nobel. Vervolgens werd er een paal geheid, onder begeleiding van Mariah Carey’s All I want for Christmas. Binnen in de feesttent konden buren elkaar ontmoeten onder het genot van winterse hapjes en drankjes en konden kinderen een kerstbal versieren of geschminkt worden.

Voor iedereen die over de A9 rijdt: vanaf de snelweg is de kerstboom, uiteraard met AM piek, ook zichtbaar!

 

De bouw is gestart!

De bouw van Quatrebras is gestart! En er zijn nog enkele woningen beschikbaar.
Bekijk het aanbod en meld je snel aan.

Ja, laat mij de woningen zien