21 maart 2022
Geplaatst door TeamQuatrebras

Dat er in en rond Badhoevedorp volop voorzieningen zijn op sport-, speel- en horecagebied weet bijna iedereen. Het Corendon Village Hotel vult dit aan met geweldige faciliteiten die ook voor niet-hotelgasten te reserveren zijn. Dat weten veel mensen in Badhoevedorp (nog) niet. Hoogste tijd voor een kennismaking met Talitha Wolterbeek, marketing coördinator bij Corendon Village Hotel Amsterdam. 

Rijd je richting Badhoevedorp dan kun je het gewoonweg niet missen. Corendon Village Hotel Amsterdam aan de Schipholweg met als eyecatcher de bekende Boeing 747 in de achtertuin. ‘Iedere dag is hier een rondleiding waar juist ook gezinnen uit Quatrebras Badhoevedorp meer dan welkom zijn,’ start Talitha haar verhaal. 

Bezoek de Corendon Boeing 747
Altijd al de geheime plekjes in dit legendarische vliegtuig willen ontdekken? Iedere dag om 11:00 uur is er een rondleiding waarin je alles komt te weten. Een geweldige ervaring voor jong en oud en dat op een steenworp afstand. 

Restaurant en Skybar 747
‘In ons restaurant kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner met de heerlijkste gerechten. Skybar 747 is ‘the place to be’ voor cocktails, muziek en geweldig uitzicht. Maar ook een gewilde plek bij vliegtuigspotters,’ laat Talitha ons weten. Voor een verjaardagsfeestje, huwelijk of babyshower biedt het hotel ook volop mogelijkheden. 

Zwemmen in Village Spa & Fitness
‘Het overdekte zwembad wordt door bewoners van Badhoevedorp regelmatig gebruikt om baantjes te trekken. Er wordt hier zelfs zwemles gegeven door Swimm4all uit Amsterdam.’ Ook ontspannende massages en gezichtsbehandelingen zijn makkelijk online te boeken. 

Tijdelijk woon- of werkruimte nodig?
‘Onze twee-, drie- en vierpersoons appartementen zijn ideaal als je je woning in Quatrebras onverwachts nog niet kunt betrekken, aan het verbouwen bent óf tijdelijk ruimte zoekt waar je rustig kunt werken. Bovendien staan onze spa & fitness faciliteiten dan gratis tot je beschikking,’ vervolgt Talitha enthousiast haar verhaal. Een relaxte gedachte in aanloop naar je verhuizing in Quatrebras Park.

‘Zoals gezegd we verwelkomen iedereen graag en organiseren regelmatig leuke activiteiten of brunches, zoals straks met Pasen. Via onze social media blijft iedereen in Badhoevedorp hier als eerste van op de hoogte.’ 

https://www.corendonhotels.com/corendon-village-hotel-amsterdam/nl/

Enthousiast? Ook enthousiast geworden over wonen in Badhoevedorp? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Quatrebras, dan houden we je op de hoogte van toekomstig woningaanbod.