27 januari 2022
Geplaatst door TeamQuatrebras

Padel, een combi van tennis en squash, is één van de snelst groeiende sporten ter wereld. En inmiddels ook een van de meest populaire sporten in Nederland, na voetbal natuurlijk. Zo populair dat er in Badhoevedorp zelfs op twee locaties padelbanen zijn én er een derde komt in CLIC. We zetten alle ins en outs over deze nieuwste sportrage voor je op een rij.

Sportief gezins- of teamuitje 
Padel is een combi van tennis en squash en heel laagdrempelig. Je kunt aanhaken op elk niveau en de sport is geschikt voor alle leeftijden. Doordat je padel met z’n vieren speelt, is het een leuk sportmoment met het gezin of je collega’s. Maar ook dé sportiefste manier om kennis te maken met je nieuwe buren in Quatrebras. Want met een drankje na afloop zijn die gezellige contacten natuurlijk zo gelegd.

Indoor en outdoor Padel
Naast de uitgebreide indoormogelijkheden bij PadelPoints heeft Tennisvereniging Badhoevedorp aan de achterkant van hun tennispark drie outdoor padelbanen. Een ídeaal coronaproof uitje. 

Breed aanbod dankzij gunstige ligging
TV Badhoevedorp en PadelPoints organiseren regelmatig toernooien en evenementen. Zo leer je makkelijk andere spelers kennen. Ook de toekomstige groene campus CLIC krijgt padel-banen. De centrale ligging en gunstige parkeervoorzieningen in Badhoevedorp zorgen er bovendien voor dat er ook vanuit Amsterdam en omgeving veel animo is voor deze padelbanen.

Book, play & have fun
Zeker in deze tijd is het belangrijk je conditie en sociale contacten op peil te houden. ‘Padel is heel laagdrempelig en makkelijk te leren,’ laat Roy van Padelpoints ons tot slot weten en kun je in Badhoevedorp dus zowel binnen als buiten spelen.

Enthousiast geworden? 
Ook enthousiast geworden over Badhoevedorp en wil je hier komen wonen? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Quatrebras, dan houden we je op de hoogte van toekomstig woningaanbod.