29 augustus 2023
Geplaatst door TeamQuatrebras

Veel kopers van een nieuwbouwhuis worstelen hiermee. Koop je een huis in het groen gelegen Quatrebras Park in Badhoevedorp dan kan interior designer Jann van Eck van Homestudios je hierbij helpen.

Dankzij de nieuwste interieurtips van Jann van Eck voelt iedereen zich snel thuis in deze nieuwe, ruim opgezette en kindvriendelijke buurt, vlakbij Amsterdam. 

‘Met witte muren doe je jezelf echt tekort, start Jann enthousiast zijn interieurverhaal. Lange wanden doorbreek je met een kleurkader wat je doortrekt op het plafond. Dit geeft een grappig, geborgen effect bijvoorbeeld voor de plek waar je eettafel komt. Durf je dit niet in je woonkamer? Probeer het dan uit in je toilet. Geef de muren boven je gekleurde tegels dezelfde kleur en trek deze kleur ook door op het plafond.’ Maar Jann heeft meer tips om van je huis een thuis te maken.

Organische vormen
De nieuwste trend is bijzonder colourful met pastels, dusty violet en lavendel-achtige tinten. ‘Ons leven wordt weer drukker wat de behoefte aan cocooning en een eigen plek in huis verklaart,’ aldus Jann. Organische vormen zijn helemaal van nu, ovale banken en niervormige tafels zijn hier mooie voorbeelden van. 

Persoonlijke touch
Iedereen heeft ze; persoonlijke dierbare spullen. Geef ze een prominente plek, opvallend kleurtje óf combineer het met iets totaal anders is het advies van Jann. Zo komt het oude theekastje van oma helemaal tot leven met een bijzondere, grote vaas of modern schilderij.

Oud is goud
‘Vintage en retro meubelen zijn helemaal terug. Zo maak je met een grootse fauteuil van Marktplaats echt een statement in je moderne interieur. Of struin eens rond op het populaire platform Whoppah voor tweedehands design en kunst,’ tipt Jann ons. 

Groen en duurzaam
Grote, groene planten of een clustering van planten en stekjes zien we steeds meer terug. Dé manier voor extra zuurstof in je nieuwe huis. Ook duurzame materialen zijn flink in opkomst. Zelfs grote woonketens bieden steeds meer duurzame oplossingen, zoals gordijnen van gerecycled materiaal.  

Wonen zoals je je kleedt
‘Heeft iemand lef in zijn of haar kledingstijl dan zie je dat vaak ook terug in het interieur. Kijk maar naar die leuke Debbie uit het populaire TV-programma B&B Vol Liefde,’ lacht Jann. Haar kleurrijke kledingstijl is een kopie van haar bijzondere B&B-interieur. Een mooie metafoor waar we dit kleurrijke gesprek graag mee afsluiten. 


Meer weten?
Overweeg je een nieuwbouwhuis in Quatrebras Park en wil je weten wat Homestudios voor jou kan betekenen? www.homestudios.nl 

Als eerste op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Quatrebras Park Badhoevedorp? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.